Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (4.37 secunde)
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri.
Mirel Radoi si-a demisia de la Universitatea Craiova si l-a acuzat pe SOrin Cartu ca nu l-a sustinut. ... Nimic, sa treaca peste mine", a declarat Sorin Cartu la Orange Sport.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Premierul Calin Popescu- Tariceanu a precizat ca omul de afaceri la care s-a referit presedintele Traian Basescu este Dinu Patriciu, pe care l-a intalnit la 17 iulie, alaturandu-li-se Sorin Rosca Stanescu si „un important consilier de stat la Presedintie, care era impreuna cu sotul“.
Prin demisia consilierului local Viorel Oleniuc - membru PNL - incompatibil pentru aceasta functie odata cu numirea sa la conducerea Sanatoriului Balnear Mangalia, locul acestuia a fost luat de Sorin Cucoranu, urmatorul pe "lista" Partidului National Liberal din localitate.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare". ... "Nu sunt smecherii, a fost un cadou", a declarat Sorin Oprescu.
Nastase, care a lasat sa se inteleaga ca va candida pentru a doua pozitie in partid, va avea insa un contracandidat puternic in persoana lui Sorin Oprescu, acesta vizand aceeasi functie cu sprijinul Organizatiei Bucuresti.
Pe de alta parte, Sorin Bulancea, de la Directia pentru Agricultura, a facut referire, in virtutea specificului activitatii institutiei, la nevoia atragerii unor investitii din afara, mentionand in treacat niste investitori egipteni. ... Acesta este si cazul lui Sorin Bulancea, care isi pregateste demisia de la Directia de Agricultura.
"Ma lansez pe Arcul de Triumf" - i-a persiflat Sorin Oprescu pe jurnalistii interesati sa afle cand isi va anunta primarul general intrarea in cursa prezidentiala.
Prin ordinul ministrului de Interne, incepand cu data de 23 martie a.c., comisarul sef Sorin Oprea, directorul Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile de sef al Inspectoratului de Politie a Judetului Constanta.
Am vazut ca aveti mult timp liber, pentru ca v-ati ocupat, printre altele, l-ati arestat pe Sorin Ovidiu Vantu.
Vanghelie a mai spus ca in campania de la Bucuresti a simtit sprijinul liderilor Dan Ioan Popescu si Sorin Oprescu.
A ramas, in schimb, in cursa Sorin Frunzaverde, care chiar a obtinut functia dorita. In urma votului s-a decis ca cele patru functii de prim-vicepresedinte vor fi ocupate de Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase si Teodor Baconschi.
Sorin Rugina, actualul director al Spitalului Municipal Constanta. ... Sorin Rugina intruneste conditiile necesare pentru a ocupa un astfel de post, a declarat deputatul Mircea Iustian, negand astfel relatiile de prietenie dintre ei.
Cristian Sorin Dumitrescu, deputat PSD de Vrancea, membru in Biroul Executiv al PSD, purtatorul de cuvint al grupului parlamentar PSD - administrator si membru in Consiliul de Administratie al Societatii Comerciale de Antreprenoriat in Constructii, Industrie, Transporturi, Comert si Servicii CONTRANSIMEX SA (mandatul a expirat pe 10 aprilie 2005);
Senatorul Sorin Bota, presedintele grupului interparlamentar de prietenie Romania - Italia, se afla in acest moment in Italia, la Vatican, si participa la ceremonia de ridicare a Preafericitului Lucian Muresan - Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica si presedinte al Conferintei Episcopilor Catolici din Romania - la rangul de cardinal.
Inca presedintele PSD, Adrian Nastase se multumeste sa fie contracandidatul lui Sorin Oprescu la functia de presedinte executiv • Zeci de candidaturi pentru functiile de vicepresedinti S-a hotarit.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Vicepresedintele PD, Sorin Frunzaverde, a declart ieri intr-o conferinta de presa ca va depune o motiune populara la Conventia PD din 25 iunie. ... Sorin Frunzaverde a precizat ca va pune in concordanta actiunea politica a democratilor cu doctrina pe care o promoveaza.
google-analytics.com